Grandma Bakery’nin kuruluşu, Münevver anneannenin ailesi için pişirdiği ekşi mayalı ekmeklerine dayanıyor. Münevver anneannenin ekmeklerinin hikayeleri ile büyüyen Ceyda Köse, bu doğallığı diğer insanlarla buluşturmaya karar veriyor. 21 Ocak 2015’te Grandma Bakery’nin ilk şubesi Teşvikiye ‘de açılıyor ve o zamandan beri ekşi mayalı ekmek denildiğinde ilk akla gelen marka olma özelliğini kazanıyor.
Ne yediğini önemseyen, doğaya ve insana saygılı kocaman ekibimizle, 2015 yılından bu yana şubelerimizi ziyaret eden ve ürünlerimizi farklı satış kanallarımızdan satın alan tüm misafirlerimize kusursuz hizmet vermek için durmaksızın çalışıyoruz. Toprağa ve insana sevgi ile yola çıktığımız serüvenimizde bize eşlik etmeniz için sizi de Grandma ürünlerinin tadını çıkarmaya davet ediyoruz.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.Tamam